ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

FC Brașov - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, sâmbătă, în deplasare

Publicat: joi, 6 Octombrie 2022 , ora 14.08
Sursa foto: arhivă / FC Brașov
Sursa foto: arhivă / FC Brașov

În etapa a 9-a a Ligii a 2-a de fotbal, FC Brașov va întâlni, sâmbătă dimineața, de la ora 11.00, în deplasare, pe Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

Dacă FC Brașov este abia pe locul 14, cu 9 puncte, oltenii antrenați de fostul stegar Florin Stângă sunt pe locul 10, cu 12 puncte.

Antrenorul celor de la FC Brașov, Dan Alexa, a vorbit, astăzi, despre confruntarea din weekend, dar și despre situația lui la echipă.

„Cu siguranță nu îl văd ca pe un meci capital. Punctele pe care le avem până acum sunt sub așteptările noastre. Din păcate, au fost multe momente în acest început de campionat în care am avut punctele în mână, apoi au fost mulți factori care au dus la pierderea acestora, printre care și greșelile de arbitraj. Până la urmă, ceea ce contează este poziția în clasament și, automat, câte puncte ai făcut. Iar din acest punct de vedere nu sunt mulțumit. Noi avem presiune ca antrenori la fiecare meci. Este normal. Mergem la Târgu Jiu, întâlnim o echipă bună, care chiar joacă fotbal, o echipă foarte agresivă. Va fi un meci foarte dificil. (...) Dacă îmi simt postul amenințat? Ca antrenor, atunci când te apuci de meseria asta tot timpul se întâmplă asta atunci când rezultatele nu sunt așa cum ne-am dori”, a precizat antrenorul Dan Alexa.

Pentru duelul de la Târgu Jiu, Alexa nu se va putea baza pe croatul Tomislav Sorsa, accidentat, în timp ce Tudor Saim este suspendat.

Radio România Brașov FM