ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

CSC Dumbrăvița, o nouă provocare pentru FC Brașov

Publicat: vineri, 28 Octombrie 2022 , ora 15.28
Sursa foto: arhivă / FC Brașov
Sursa foto: arhivă / FC Brașov

În etapa a 12-a a Ligii a 2-a de fotbal, FC Brașov va întâlni duminică dimineața, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului, nou-promovata din Banat CSC Dumbrăvița.

În sezonul trecut, când antrena CSM Reșița, actualul antrenor al stegarilor, Dan Alexa, a fost eliminat la barajul de promovare chiar de adversara din weekend.

Cu toate acestea, tehnicianul galben-negrilor nu crede că partida de duminică este una specială.

“Nu este neapărat o revanșă. Am pierdut un baraj împotriva Dumbrăviței, dar nu e vorba de revanșă. A fost o dublă manșă unde, până într-un moment, lucrurile au fost foarte echilibrate. Înainte de începerea campionatului, când toată lumea dădea Dumbrăvița victimă sigură, eu am spus că o să facă multe puncte, pentru că-i cunosc destul de bine și știu ce pot. Lumea se miră de rezultatele lor, dar este o echipă capabilă să câștige împotriva oricărui adversar. O echipă dinamică, foarte organizată. La ei nu este nimic întâmplător. (...) Eu am buletin de Dumbrăvița. Eu locuiesc în Dumbrăvița. Respect foarte mult ce se întâmplă acolo”, a precizat Dan Alexa.

Antrenorul bănățenilor, Cosmin Stan, a fost pe bancă și la dubla cu Reșița lui Alexa, de la barajul de promovare.

Practic, el este cel care a promovat CSC Dumbrăvița în liga a doua.

După 11 etape, adversarele de duminică se află la egalitate de puncte în Liga a 2-a.

“Este o presiune în plus pentru Dan Alexa. Așa cred eu. O echipă cu jucători destul de experimentați. Au probleme. Se vede clar că au probleme, deși din declarațiile lor, la începutul sezonului erau foarte optimiști. Spuneau că vor să tragă la play-off. Rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor lor.  (...) Pentru o echipă cu aspirații, pentru un oraș mare, nu cred că sunt în momentul de față așa cum ar vrea ei să fie”, a declarat tehnicianul timișorenilor.

Pentru meciul cu Dumbrăvița, Dan Alexa nu se poate baza pe Vasile Constantin, suspendat.

Tomislav Sorsa și Igor Jovanovici sunt accidentați.

Pentru confruntarea de duminică se vor pune în vânzare bilete. Acestea vor costa 10 lei la tribuna a 2-a și 50 de lei la tribuna oficială.

Radio România Brașov FM