ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

34 de medalii pentru delegația Coronei la Campionatele naționale de natație de la Otopeni

Publicat: marți, 15 Noiembrie 2022 , ora 12.08
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Campionatele naționale de natație în bazin scurt de la Otopeni au fost pline de succes pentru delegația Coronei Brașov, care s-a întors cu 34 de medalii.

Competiția a adus la start 370 de sportivi ce au concurat în probele pentru seniori, tineret și juniori.

Din cele 8 medalii cucerite în competițiile seniorilor, Alexandra Dobrin a adus trei titluri în probele de mixt, 200m și 400m respectiv și 200m fluture.

Rezultate notabile au fost și pentru ștefetele clubului brașovean, care au impresionat în primul rând cu echipa de juniori.

“Avem niște juniori de perspectivă; au câștigat 2 medalii de aur, au câștigat ștafeta de 4 x 50 mixt. Au spulberat. Deci au venit pe locul 1 la juniori și pe locul 3 la seniori. Sunt foarte, foarte mulți sportivi, mai ales la partea de inițiere și perfecționare. Noi sperăm, cu medaliile aduse acuma de această secție, să avem din ce în ce mai mulți sportivi de performanță”, a precizat coordinatorul secției de natație Alina Hristov.

În total juniorii brașoveni au adus 19 medalii naționale pentru galben-albaștrii.

Obiectivele majore pentru următorul an cuprind calificarea a doi sportivi pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European și rezultate cât mai bune la campionatele naționale și cele europene.

Adrian Susanu