ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Final de an încărcat pentru hocheiștii Coronei

Publicat: marți, 20 Decembrie 2022 , ora 10.26
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brasov Wolves
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brasov Wolves

Hocheiștii de la Corona Brașov au parte de un final de an extrem de încărcat, cu trei partide contra rivalelor din Harghita.

Astfel, elevii lui Dave MacQueen vor evolua astăzi de la ora 18.30 în deplasare cu liderul din Campionatul Național și Erste Liga, Hochei Club Gheorgheni.

La precedenta întâlnire, brașovenii au reușit să întrerupă o serie de 9 meciuri fără victorie în fața harghitenilor, după ce s-au impus în deplasare cu 3 la 2, după executarea loviturilor de departajare.

Dacă acel meci a contat doar pentru Erste Liga, partida din această seară va conta și pentru competiția internă, astfel că brașovenii nu se vor baza pe portarul canadian Rylan Toth și vor apela la portari cu cetățenie română, Patrick Polc și Zoltan Toke.

Din tabăra brașovenilor cel mai probabil va lipsi și atacantul Radim Valchar, nerefăcut după o serie de probleme medicale.

După disputa de la Gheorgheni, Corona Brașov va evolua tot în deplasare cu Sport Club Miercurea Ciuc, pe 23 decembrie și va încheia anul pe teren propriu contra celor de la Hochei Club Gheorgheni, pe 28 decembrie.

Adrian Susanu