ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Guvernul Orban a retras din dezbatere publică toate proiectele inițiate în timpul guvernării Dăncilă

Publicat: marți, 19 Noiembrie 2019 , ora 14.29
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

Primul ministrul Ludovic Orban a declarat, la Brașov, că au fost retrase, pe moment, de la dezbaterea publică, toate proiectele legislative inițiate în timpul guvernării anterioare, pentru a fi reanalizate de noul Guvern. Printre acestea, și Ordinul Ministerului Sănătății privind arondarea județelor Covasna și Harghita la Spitalul Clinic Regional Brașov. Acest proiect legislativ ar fi trebuit să se afle în dezbatere publică, pe site-ul ministerului de resort, până în data de 16 noiembrie a.c.

„Am solicitat președinților celor două camere ale Parlamentului să amâne, o perioadă, proiectele legislative aflate în dezbatere, atât cele inițiate de fostul guvern, cât și cele inițiate de parlamentari, individual, pentu ca actualul Guvern să-și poată exprima punctul de vedere. Asta se întâmplă, procedural, de fiecare dată când se schimbă Guvernul”, a declarat premierul.

Sursa citată a adăugat că, după ce aceste proiecte vor fi „reanalizate”, vor fi readuse în atenția publică dacă se vor dovedi benefice pentru comunitate.

Camelia Vlad