ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Construcția Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac a fost amânată

Publicat: luni, 16 Decembrie 2019 , ora 12.55
Sursa foto radiocluj.ro
Sursa foto radiocluj.ro

Construcția Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac a fost amânată.

Lucrările nu au putut începe din cauza temperaturilor foarte ridicate pentru această perioadă a anului. Stratul de gheață de pe Lacul Bâlea, de unde sunt tăiate cu drujba blocurile de gheață folosite la construcția hotelului, este aproape inexistent, în timp ce stratul de zăpadă măsoară doar 61 de centimetri - foarte mic pentru această perioadă, deși este cel mai mare din țară, la această oră.

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac trebuia să fie inaugurat în Ajunul Crăciunului, iar administratorii au fost nevoiți să anuleze toate rezervările făcute până în data de 20 ianuarie.

Conform Rador este pentru prima oară în ultimii 15 ani, de când se construiește Hotelul de Gheață, când vremea nefavorabilă determină amânarea începerii lucrărilor de construcție a unicului hotel de acest fel din țară.

Sursa: RADOR 

Radio România Brașov FM