ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Încă 3 persoane infectate cu coronavirus au decedat

Publicat: sâmbătă, 28 Martie 2020 , ora 12.43

Încă 3 persoane infectate cu coronavirus au decedat, informează Grupul de Comunicare Strategică, numărul total ajungând, astfel, la 29.

Este vorba despre o femeie de 71 ani din Arad, cunoscută cu diabet zaharat, internată la Spitalul Județean, secția Boli Infecțioase prin Unitatea de Primiri Urgențe, în data de 25 martie. Pe 27 martie a fost transferată la secția de terapie intensivă, unde a și decedat, în aceeași zi. Femeia prezenta la internare insuficiență respiratorie acută, a precizat sursa citată, iar o anchetă epidemiologică este în curs, pentru identificarea expunerii.

O altă femeie, de 74 ani, tot din județul Arad, internată pe 18 martie în Clinica de Diabet si Boli de Nutritie a SJU Arad a decedat pe 26 martie la secția de terapie intensivă. Confirmarea rezultatului pozitiv cu coronavirus a avut loc pe 27 martie.

De asemenea, o femeie de 60 de ani, din județul Arad, internată la secția de boli infecțioase pe data de 25 martie, a murit pe 26 martie, la secția de terapie intensivă, în aceeași zi în care a fost confirmată pozitiv pentru COVID-19.

Toate decesele au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții și în această dimineață, a mai precizat Grupul pentru Comunicare Strategică.

Radio România Brașov FM