ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

De luni, pentru 3 luni, accesul pe strada Izvorului va fi blocat

Publicat: joi, 18 Februarie 2021 , ora 19.04

De luni, traficul rutier va fi închis pe strada Izvorului din Stupini, de la intersecția cu Strada Fagurului până la intersecția cu strada Bârsei.

Asta din cauza lucrărilor de canalizare din cadrul proiectului „Extinderea sistemului de colectare și transport ape uzate și aducțiune apă potabilă în zona Brașov, Stupini, Feldioara“.

Restricția este estimată să dureze până pe 31 mai. Lucrările se execută în carosabilul străzii Izvorului, vor începe din intersecția cu strada Fagurului și vor avansa către strada Bârsei.

Pentru executarea acestora va fi necesară închiderea totală a traficului în intervalul orar 07.00 - 18.00 și restricționarea circulației pe partea drumului corespunzătoare tronsonului menționat, în secțiuni succesive, pe o lungime maximă de 54 metri.

Riveranii vor avea posibilitatea de acces pe str. Izvorului, atât dinspre str. Fagurului cât și dinspre str. Bârsei, cu excepția zonei pe care se execută lucrările.

Tot din cauza acestor lucrări, se modifică traseul liniei 24, astfel încât stațiile vor fi translatate pe str Fagurului.

Graficele de circulație nu vor fi afectate, iar afișele cu orele de treceri prin stații vor fi amplasate de mâine în noile stații de pe traseu.

Adina Chirvasă