ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din sport Înapoi

FC Brașov Steagu Renaște va putea evolua în Liga a 2-a

Publicat: luni, 19 Iulie 2021 , ora 18.14
Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat dosarul depus de noua entitate FC Brașov Steagu Renaște, astfel că echipă susținută de municipalitatea brașoveană poate evolua în noul sezon în Liga 2.


Locul a fost câștigat de CSM Corona Brașov în stagiunea trecută.


La sediul FRF a fost stabilit și țintarul pentru noul sezon din Liga 2, care va începe în data de 31 iulie. FC Brașov întâlnește pe Stadionul „Tineretului” echipa Viitorul Pandurii Tg. Jiu. În runda a doua, FC Brașov se va deplasa la Dacia Unirea Brăila, apoi va întâlni pe teren propriu formația Unirea Slobozia.


Formația brașoveană a fost reprezentantă la tragerea la sorți de Ioan Mărginean cel care este aproape de a prelua oficial și funcția de președinte al grupării conduse de municipalitatea brașoveană.


Odată cu numirea oficială a lui Mărginean clubul poate semna contractele cu antrenorul Ilie Stan și echipa sa dar și cu jucătorii aflați din această vară la Brașov.


Rămâne de văzut strategia clubului și a municipalității cu foștii componenți ai CSM Corona Brașov aflați în continuare sub contract dar neincluși în noul proiect.Adrian Susanu