ACUM:
14.05
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Știri din Brașov Înapoi

Ioan Vasile Abrudan a fost reales rector al Universității Transilvania din Brașov

Publicat: marți, 11 Februarie 2020 , ora 15.15

Profesorul universitar doctor Ioan Vasile Abrudan a fost reales rector al Universității Transilvania din Brașov pentru mandatul 2020-2024. 

Ioan Vasile Abrudan nu a avut contracandidat și a obținut 559 de voturi din partea cadrelor didactice titulare și a reprezentaților studenților în consiliile facultăților și în senatul universității.

Profesorul universitar Ioan Vasile Abrudan a declarat pentru Radio România Brașov FM care sunt obiectivele strategice pentru următorii patru ani:

„Primul se referă la creșterea calității proceselor didactice și de cercetare din universitate. Al doilea obiectiv strategic se referă la implicarea universității în comunitate. Al treilea obiectiv strategic se referă la creșterea gradului de internaționalizare a universității prin care să creștem calitatea proceselor didactice și academice.

Tot luni, 10 februarie, au fost aleși și cei 91 de membri ai senatului (68 de cadre didactice, alături de 23 de studenți) pentru următorii patru ani, cu votul a 95,6% din numărul cadrelor didactice și cercetătorilor titulari. 

Adina Milea