ACUM:
18.00
Auto Radio (continuare)
Urmează:
19.00
Rockada
Apoi:
20.00
Rockada

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

La serviciile Primăriei și la Primărie intri cu certificat verde sau test. La Evidența Persoanelor poți mergi și dacă ești nevaccinat, dar aștepți afară

Publicat: luni, 25 Octombrie 2021 , ora 14.59

La serviciile Primăriei și la Primărie intri cu certificat verde sau test. În conextul măsurilor suplimen tare impuse de contextul pandemic, reprezentanții Primăriei au recomandat să acesați mai degrabă serviciile online, disponibile pe portalul brașovcity.ro.


Dacă însă este vorba despre servicii în care este necesar să vă deplasați la instituție, să depuneți sau să ridicați acte, este necesar să aveți la voi certificatul verde, care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală. Dacă nu îl aveți, puteți intra doar cu un test negative – nu mai vechi de 48 de ore pentru un antigen sau 72, pentru un RT-PCR. Toate acestea vor fi verificate. Sau puteți împuternici o altă persoană să le depună sau să le ridice.


În schimb, la
Evidența Persoanelor, accesul la serviciile de stare civilă și evidență a persoanei sunt asigurate și persoanelor nevaccinate. Au fost luate măsurile necesare privind limitarea răspândirii COVID-19, iar așteptarea se face în afara incintei, transmit reprezentanții Primăriei.


De asemenea, programările pentru eliberarea actelor de identitate se vor face doar online, de marți, astfel că vor apărea mai multe locuri libere decât până acum.

Adina Chirvasă