ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Funcționar de la Direcția de Finanțe Publice, trimis în judecată sub acuzația de luare de mită

Publicat: joi, 28 Martie 2019 , ora 13.10

Un funcționar de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție, sub acuzația de luare de mită. În acest sens, Direcția Națională Anticorupție a trimis un comunicat de presă. 

Procurorii anticorupție de la Târgu Mureș îl acuză pe acesta că în această lună ar fi pretins o mie de euro de la un om de afaceri, în timpul  unui control la o societate comercială. Totul, spun oamenii legii, pentru a favoriza firma respectivă, în sensul de a nu propune efectuarea unei inspecții fiscale privind activitatea desfășurată în ultimii cinci ani.

Conform procurorilor DNA, omul de afaceri este martor în acest caz. Funcționarul ar fi fost prins în flagrant când încasa mita în parcarea unui complex comercial și și-ar fi recunoscut vina.

Pentru fapta sa, funcționarul de la finanțe riscă până la trei ani de închisoare cu suspendare.

Până la această oră, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov nu a oferit nici un punct de vedere.

Saviana Russu