ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Simpozion de informare a operatorilor din domeniul alimentației publice

Publicat: joi, 27 Iunie 2019 , ora 14.46
Prefectul Județului Brașov, Marian Rasaliu

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, cu susținerea instituției Prefectului, a organizat, astăzi, un simpozion de informare la care au fost invitați reprezentanți ai operatorilor economici din domeniului HoReCa.

Scopul întâlnirii a fost de a readuce în actualitate cerințele și exigențele instituțiilor publice cu responsabilități în siguranța alimentelor, protecția consumatorilor, fiscalitate și ordine publică, în industria de ospitalitate.

Prezent la întâlnire, Prefectul Județului Brașov, Marian Rasaliu a subliniat importanța unei bune colaborări între agenții economici și autorități.

După București, Brașovul atrage cei mai mulți turiști. Cu toate acestea, incidentele alimentare sunt foarte rare, iar în ultimele optsprezece luni nu au fost înregistrate cazuri de toxiinfecție alimentară.

Nucu Jalea