ACUM:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De mâine încep lucrările de modernizare a rețelei electrice, în centrul Brașovului

Publicat: marți, 16 Iulie 2019 , ora 17.42

Brașovenii și turiștii care merg pe jos, prin centrul istoric al orașului, vor fi nevoiți să iasă pe șosea, pe strada Mureșenilor.

De mâine, încep lucrările de modernizare a rețelei electrice, în zonă, astfel că va fi șantier pe trotuarul de pe Mureșenilor, pe porțiunea cuprinsă între librăriile Okian și Cărturești.

În acest sens, autoritățile locale au decis ca pe prima bandă a străzii Mureșenilor, pe sensul de urcare spre Maternitate, să amenajeze, temporar, o zonă de trafic pietonal, separată de circulația autovehiculelor prin sisteme de protecție.

Lucrările efectuate de furnizorul de electricitate se vor executa pe tronsoane mici, cu acoperirea săpăturii și refacerea pavajului.

Tot pentru modernizarea rețelei electrice din centrul istoric, de mai bine de o săptămână se lucrează și pe strada Poarta Schei, pe segmentul cuprins între străzile  George Coșbuc  și  Apollonia Hirscher. Din această cauză, locurile de parcare de pe strada Poarta Schei au fost desființate temporar.

Monica Neacșu