ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sute de locuri de muncă vacante, la Brașov, în acest moment

Publicat: marți, 29 Octombrie 2019 , ora 12.47

Șomerii dar și brașovenii care vor să-și schimbe serviciul actual, au de unde alege. Aproape 580 de posturi vacante sunt puse la dispoziția celor interesați prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Oferta este destul de variată și se adresează atât absolvenților de studii superioare, cât și muncitorilor necalificați.

Potrivit reprezentanților Agenției, restaurantele și hotelurile din județ sunt în căutare de personal, multe dintre locurile disponibile fiind pentru bucătari, ospătari, barmani sau cameriste. La mare căutare sunt, însă și agenții de pază, manipulanții de mărfuri, vânzătorii sau șoferii.

Pentru brașovenii care au terminat o facultate, oferta se adresează în principal inginerilor și programatorilor, însă se caută și manageri sau medici veterinari.  

La nivel național, sunt disponibile, în acest moment, aproape 35 de mii de posturi. Aproape două mii dintre ele se adresează absolvenților de studii superioare.

Monica Neacșu