ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
10.00
De 10 ori România

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Trei posturi vacante la Poliția Locală Brașov

Publicat: marți, 29 Octombrie 2019 , ora 15.57

Poliția Locală va organiza un concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante, două la disciplina în construcții și unul la relații publice.

În data de 3 decembrie 2019 se va desfășura concursul pentru ocuparea acestor posturi, deoarece biroul are un deficit de specialiști, raportat la volumul de muncă.

Totodată, Poliția Locală Brașov organizează concurs și pentru ocuparea unui post de referent pentru Compartimentul Relații Publice, Evidența proceselor verbale.

Pentru toate cele trei joburi, înscrierile se fac în perioada 28 octombrie – 18 noiembrie. În cazul primelor două poziții, printre condițiile cerute la înregistrarea dosarului de concurs se număra cele legate de studii, dar și existența unui certificat psihologic specific muncii de polițist.

În cazul referentului pentru Compartimentul Relații Publice, candidații trebuie să treacă, întâi, de o probă suplimentară pentru testarea cunoștințelor de IT, examen eliminatoriu, care se va desfășura în 28 noiembrie.

Proba scrisă pentru toate cele trei posturi se va desfășura în 3 decembrie 2019, iar data și ora interviului vor fi afișate împreună cu rezultatele de la proba scrisă. Toate amănuntele se pot obține la numărul telefon 0368/45.70.10 prin Serviciul Resurse Umane.

Sorin Țârcă