ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Instanțele de judecată brașovene iau măsuri împotriva coronavirusului

Publicat: joi, 5 Martie 2020 , ora 14.11

Instanțele de judecată din județul Brașov reduc programul de lucru cu publicul, în contextul epidemiei cu coronavirus, se precizează într-un comunicat de presă.

Este vorba despre Judecătoriile Brașov, Zărnești, Făgăraș, Tribunalului Brașov, Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov și Curtea de Apel Brașov.

Astfel, în cazul Arhivei, Registraturei și Biroului de Informare și Relații Publice din cadrul instanței, programul este stabilit zilnic, între orele 9.00-11.00, cu excepția Judecătoriei Făgăraș, al cărui program zilnic este intervalul 8.00 – 10.00.

De asmenea, este recomandat ca justițiabilii să se prezinte la sediul instanței doar în cazurile în care sunt stabilite termene de judecată, termene pentru audierea de martori sau pentru depunerea de înscrisuri a căror caracter este urgent, iar între angajații serviciilor și persoanelor din exterior instanței, să fie o distanță de minim 1 metru.

Reprezentanții instanțelor brașovene mai specifică și faptul că obținerea de informații referitoare la cauzele aflate pe rolul Curții de Apel Brașov sau orice alte informații, se va realiza fie telefonic, fie informatic, pe site-ul portal.just.ro.

Bianca Bucă