ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cina pe întuneric, acasă

Publicat: vineri, 24 Aprilie 2020 , ora 13.02

Cina pe întuneric va avea loc în acest an acasă, datorită epidemiei de Covid-19. Tradiționalul eveniment organizat de Asociația Bastonul Alb, de obicei într-un pub în care era întuneric perfect, încât cei fără deficiențe de văz se descurcau foarte greu, se mută în acest an în locuințele participanților.


Cum se va desfășura această cină a explicat reprezentanta Bastonului Alb, Irina Coșescu:


Îi invităm pe toți cei care acceptă provocarea noastră ca duminică, 26 aprilie, la ora 19.00, să ni se alăture acestui eveniment de la ei de acasă. Îi rugăm să facă poze, să filmeze ceea ce pregătesc, cum pregătesc. Îi rugăm să se aseze la masă, să se lege la ochi și să ne spună ce trăiesc, ce au trăit înainte, ce și-au imaginat”, a spus Irina Coșescu.


Cei care iau cina legați la ochi pot face fotografii sau se pot filma și pot trimite materialele pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Sorin Țârcă