ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Regina Csárdásului vă așteaptă la Opera Brașov, sâmbătă

Publicat: luni, 14 Iunie 2021 , ora 13.20

„Silvia”, regina Csárdásului, vă așteaptă la Opera Brașov, sâmbătă.

Vorbim despre opereta de Emmerich Kálmán, ce reînvie atmosfera plină de viață a cabaretului unguresc, precum și opulența palatelor vieneze.

Premiera mondială a lucrării avut loc la 17 noiembrie 1915, la Teatrul Johann Strauss din Viena, iar de aproape 10 ani se joacă cu același succes și pe scena noastră. Titlul inițial al operetei a fost „Trăiască dragostea” Vom cunoaște o emoționantă poveste de dragoste între Silvia - Prințesa Ceardașului și un prinț. Silvia, nu se adaptează într-o lume dominată de bogăție, dar și de convenții, preferând să rămână în micul său cabaret, în care publicul o admiră și o aplaudă seară de seară”, a spus purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma.30 de lei este costul unui bilet, pe care îl puteți procura fie de la casieria Operei, din strada Bisericii Române, fie online, de pe bilet.ro.

Adina Chirvasă