ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

La facultățile de stat din Brașov vă puteți înscrie doar online, până în 17 iulie (AUDIO)

Publicat: miercuri, 7 Iulie 2021 , ora 18.16
Prof.univ.med. Liliana Rogozea - absolvenții de liceu de top care aleg Universitatea brașoveană se vor bucura de mai multe beneficii

Candidații care au promovat Bacalaureatul și vor să fie studenți ai Universității Transilvania, își pot depune dosarele până în 17 iulie, la oricare dintre cele 18 facultăți.


Înscrierea se face 100% online, iar locuri sunt suficiente.


Universitatea Transilvania din Brașov scoate la concurs 2200 de locuri finanțate de la buget, cu 50 mai multe decât anul trecut, și peste 3300 de locuri cu taxă, a spus prorectorul cu relații publice”, prof.univ.med. Liliana Rogozea.


Admiterea se face, pentru majoritatea facultăților, pe baza notelor de la Bacalaureat. Excepții sunt facultățile de Muzică, Medicină, Educație Fizică și Psihologie, unde sunt probe de admitere.


Pentru admiterea din acest an, taxele, atât cele de școlarizare, cât și cele de admitere rămân neschimbate față de anul trecut. Astfel, taxa pentru înscrierea la facultate este de 250 de lei la Medicină, respectiv de 200 de lei la celelalte facultăți, iar taxele de școlarizare sunt cuprinse între 3.500 și 6.000 de lei, în funcție de profilul ales.

Adina Chirvasă