ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pe 12 septembrie fii erou al comunității!

Publicat: luni, 9 August 2021 , ora 16.35
Director executiv Fundația Comunitară, Laura Popeea

Pe 12 septembrie fii erou al comunității! Atunci va fi punctul final al celei de-a 8-a ediții a Brașov Heroes, în fapt, un program de atragere de fonduri pentru 11 cauze din comunitatea locală.


Campania de strângere de fonduri a pornit încă din luna iulie, dar, în septembrie va fi punctul final - Cursa cu obstacole a comunității, ce va avea loc în zona din jurul Lacului de la Noua (audio atașat).


Oricine se poate înscrie în această cursă. Există un traseu lung și altul scurt, la care alergătorii se pot înscrie în echipe sau individual. De asemenea, mai există cursa familiilor.În acest an, pot participa la eveniment până la 2500 de persoane. Taxele de înscriere diferă în funcție de cursa aleasă, dar 50% din cuantumul acestora ajung la cauzele înscrise: programe pentru copii din centre de plasament, programe de meditații pentru copii, ateliere de dezvoltare personală pentru tineri sau copii, chiar și o caravană cu medici, în sate.


Toate proiectele sunt detaliate pe site-ul evenimentului – brasovheroes.fundatiacomunitara.ro.Deja sunt 14 alergători individuali și 21 de familii înscrise. Pentru participarea la eveniment, cei interesați trebuie să facă dovada vaccinării, să prezinte un test negativ sau să fi trecut, deja, prin boală.

Adina Chirvasă