ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

2 accidente, vineri după amiaza, pe drumurile naționale din județ

Publicat: vineri, 13 August 2021 , ora 15.06
O persoană a ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc vineri, pe DN1, între localitățile Beclean și Dridif, în care au fost implicate un autoturism și un moped.


„În urma accidentului a rezultat o victimă care a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0”, potrivit IPJ Brașov.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Un al doilea accident a avut loc pe DN13, între Feldioara și Rotbav, informează ISU Brașov.

2 autoturisme implicate, o victimă conștientă. Se deplasează 1 autospecială cu apă și spumă, în vederea asigurării măsurilor psi, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov și o ambulanță SMURD tip B2”, potrivit reprezentanților ISU Brașov.

Radio România Brașov FM