ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

SR Brașov a fost eliminată din Cupa României

Publicat: miercuri, 8 Septembrie 2021 , ora 19.42

SR Brașov a fost eliminată din Cupa României de cei de la FK Csikszereda după înfrângerea cu 6 la 2 suferită chiar pe Stadionul Tineretului. În urma acestui eșec, antrenorul Tibi Ghioane și-a anunțat demisia.

Meciul ce a contat pentru turul al 4-lea al competiției a fost dominat clar de ciucani, care au profitat de erorile grave de marcaj din defensiva brașovenilor. Jelena Richard a reușit o triplă pentru oaspeți, în minutele 20, 25 și 82. Celelalte goluri ale echipei din Miercurea Ciuc au fost marcate de Kelemen, în minutul 43, Jebari, în minutul 46 și Bărăbaș, în minutul 90. Pentru galben-negrii a reușit o dublă Vlad Olteanu. Primul gol a fost marcat dintr-o lovitură liberă perfect executată de la peste 20 de metri lateral dreapta, direct sub transversală, în minutul 34. În minutul 58, Vlad Olteanu a făcut dubla pe contraatac, cu un șut din câțiva metri, sub transversală. În campionat, etapa viitoare, SR Brașov va juca în deplasare, în weekend, la Plopeni.

„Nu e nimic de zis. Eu demisionez. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu băieții. Atât am putut. E nevoie de un șoc la echipă după rezultatul asta. S-au adunat câteva jocuri, avem puncte puține în campionat, iar acum am fost penibili. Se poate remedia situația, fără mine pe bancă. Sper să le prindă bine la băieți acest șoc și să își revină în campionat. Eu atât am putut, le mulțumesc pentru perioada petrecută împreună. Decizia mea este definitivă, nu mă răzgândesc”, a declarat la finalul meciului antrenorul Tibi Ghioane. 

Adrian Susanu