ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

100.000 de ambalaje reciclabile colectate. Brașovenilor responsabili, PETrică le-a oferit peste 8.000 de bilete RAT

Publicat: luni, 27 Septembrie 2021 , ora 15.09
100.000 de ambalaje a colectat, de la brașoveni, automatul amplasat în Livada Poștei. La schimb, PETrică a oferit peste 8.000 de bilete de călătorie RATBV celor care au ales să recicleze.


Campania ”Bine faci, bine primești” a fost lansată cu ocazia Forumului Orașelor Verzi, iar pentru că s-a bucurat de un real suces în rândul brașovenilor, municipalitatea a decis că automatul va mai sta în Livada Poștei până în primăvara anului 2022.


PETrică este un sistem compus din 3 echipamente de reciclare, pentru una dintre cele trei tipuri de reciclabile: PET-uri, sticle sau doze de aluminiu. Ambalajele trebuie să fie cât mai apropiate de forma reală, nu strivite sau turtite, cu cod de bare unde este cazul, cu sau fără capac.


Reamintim că pentru fiecare ambalaj acceptat, aparatul va emite un tichet. La colectarea a zece tichete, acestea vor putea fi schimbate pe un bilet de transport cu două călătorii, valabil pe toate liniile de transport în comun din oraș.


Programul este derulat în parteneriat cu Envipcosi Brai-Cata.

Radio România Brașov FM