ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un tânăr din municipiul Brașov a fost dat dispărut

Publicat: vineri, 1 Octombrie 2021 , ora 8.39
Un tânăr de 22 de ani, din municipiul Brașov, este dat dispărut. Acesta ar fi plecat de la domiciliu pe data de 29 septembrie.


Un tânăr, în vârstă de 22 ani a plecat de la domiciliul său situat în municipiul Brașov și până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: înălțime: 1,75 m, constituție astenică, greutate aproximativ 60 kg, fața ovală, părul negru, lung și ondulat, ochi căprui. Tânărul prezintă pe brațul stâng mai multe cicatrici, ca urmare a unor răni anterioare. La momentul plecării, acesta purta geacă de culoare maro, model sport, cu glugă, pantaloni tip blue-jeans, de culoare închisă, ghete de culoare închisă iar în cap purta o căciulă groasă de culoare închisă. Tânărul a plecat de la domiciliu cu o bicicletă tip mountain-bike, cu cadru de culoare închisă. Acesta are asupra sa cartea de identitate și telefonul mobil
”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio România Brașov FM