ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zeci de mii de kilometri de speranță parcurși de sute de bicicliști pentru pacienții Hospice

Publicat: duminică, 7 Mai 2023 , ora 16.31

Pentru al treilea an la rând, bicicliști de toate vârstele au pedalat pentru a veni în ajutorul pacienților cu boli incurabile aflați în grija celor de la Hospice Casa Speranței.

Campania Hope on Wheels s-a desfășurat în toate colțurile lumii, iar în acest moment încă se mai pedalează pentru această cauză nobilă.

Pentru pacienții care luptă pentru viață, fundația HOSPICE Casa Speranței va construi două spitale de îngrijire paliativă. Mai multe detalii ne-a oferit managerul de comunicare al Hospice Casa Speranței, Andreea Țirea:

"Zeci de mii de kilometri de speranță s-au legat weekend-ul acesta datorită celor peste 3000 de bicicliști care încă pedalează la Hope on Wheels și ne ajută prin efortul lor punem speranța la temelia a 2-a noi spitale de îngrijiri paliative, unul la Brașov, destinat adulților, și unul la Adunații Copăceni, pentru copii. Am văzut mii de oameni frumoși în toată țara și peste hotare, locuri superbe în care au ajuns bicicliștii noștri. Este un efort impresionant făcut de mii de oameni de toate vârstele, de la copii la seniori, care pedalează fără probleme până la 100 km. Tuturor le mulțumim pentru gestul și efortul lor de a ne fi alături".

Fiecare kilometru parcurs înseamnă o cărămidă în plus la temelia celor două noi spitale HOSPICE. Sponsorul principal al evenimentului va dona câte 1 euro pe kilometru înregistrat în competiție.

Dacă doriți șă ajutați la construirea celor 2 spitale puteți dona fie direct pe siteul hospice.ro sau în momentul achiziționării unui bilet de călătorie RAT direct din aplicație.

Mihai Cojocaru