ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rămâne Tanczos Barna la Mediu după finalizarea rocadei la guvern?

Publicat: marți, 16 Mai 2023 , ora 19.35

În condițiile în care în aceste zile PNL și PSD negociază termenii de formare a noului Guvern după rocada care va avea loc la începutul lunii iunie, ministrul Tanczos Barna, din partea UDMR, crede că va rămâne în fruntea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

Declarația a fost făcut astăzi, la Brașov:

„UDMR a demonstrat și la Ministerul Dezvoltării și la Ministerul Mediului și la Ministerul Sportului că putem gestiona bine aceste domenii. Partenerii noștri de coaliție n-au avut niciun reproș la adresa noastră din acest punct de vedere. Cu siguranță, negocierile politice tot timpul pot aduce noutăți. Astăzi se discută deja despre o reducere a numărului de ministere. Cu siguranță aceste lucruri se vor clarifica zilele acestea și mergem mai departe cu forțe noi și cu același angajament după data de 31 mai - 1 iunie”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a anunțat astăzi că a primit aprobarea colegilor de partid să formeze un Guvern cu mai puține ministere.

Camelia Vlad