ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
iSport
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

CSM Constanța și Corona Brașov au promovat în Divizia A1 de volei

Publicat: duminică, 14 Mai 2023 , ora 20.30
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

CSM Constanța și Corona Brașov au promovat în Divizia A1 de volei la finalul turneului disputat la Brașov în Sala Metrom.

Cele două echipe reușiseră promovarea matematică după primele două zile cu victorii contra grupărilor din Galați și Tg. Mureș.

În ultimul meci al turneului CSM Constanța a învins Corona cu 3 la 0, pe seturi 25-20, 25, 25-20. Antrenorul Răzvan Pătran:

"Într-adevăr, sunt niște emoții de nedescris. Suntem extraordinar de entuziasmați pentru am reușit. Avem o bucurie imensă, nimeni nu ne poate lua această bucurie. Am reușit un proiect extraordinar de dificil, dar pe cât a fost de de anevoios, pe atât de frumos a fost".

Pentru a face față în prima ligă lotul brașovencelor are nevoie de întăriri, lucru simțit și de pe parchet. Jucătoarea Coronei Brașov, Larisa Vasilică:

"Mă bucur foarte mult am câștigat și am reușit facem eventul, promovăm în prima ligă. Ne așteaptă un sezon frumos din punctul meu de vedere și greu în același timp, dar trebuie luptăm până la capăt, cum am făcut-o și acum la promovare".

Corona Brașov a promovat în premieră in prima divizie, la mai putin de un an de la înființare în timp ce gruparea din Constanța revine în prima ligă după o pauză de 10 ani.
Adrian Susanu