La Braşov turiştii învaţă să gătească româneşte
Salată de gogonele, borş moldovenesc sau plăcinte poale-n brâu şi alte mâncăruri savuroase, cu gusturi din copilărie, gătite ca la mama acasă. Asta învaţă turiştii străini să gătească, alături de Mama Maradin şi familia ei.
18 August 2019, 16:49
La Brașov, turiștii străini învață să gătească bucate tradiționale românești. Proiectul a cucerit inimile și papilele gustative ale vizitatorilor din toate colțurile lumii.
Salată de gogonele, borş moldovenesc sau plăcinte poale-n brâu şi alte mâncăruri savuroase, cu gusturi din copilărie, gătite ca la mama acasă. Asta învaţă turiştii străini să gătească, alături de Mama Maradin şi familia ei.
Toate acestea se fac după un ritual bine stabilit, cu reţete autentic româneşti, transmise din generaţie în generaţie.
Lecţiile de gătit sunt foarte apreciate, atât de românii stabiliţi peste hotare, cât şi de turiştii care se află la primul contact cu gastronomia românească.