ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Aproape 750.000 de lei pentru mobilierul de la Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil”

Publicat: miercuri, 8 Ianuarie 2020 , ora 13.42
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Aproape 750.000 de lei va plăti Primăria municipiului Brașov pentru noul mobilier de la Colegiul Național de Informatică "Grigore Moisil", conform anunțului de atribuire, postat pe platforma electronică de achiziții publice, astăzi.

Conform contractului, la Colegiu, firma care a fost deja desemnată, va trebui să livreze, între altele, peste 1000 de scaune școlare. De altfel, municipalitatea a încercat să găsească soluții, dat fiind că semestrul II începe din 13 ianuarie, una fiind aceea de a aduce scaune de la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri, după cum a precizat primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.

De asemenea, firma mai trebuie să livreze și scaune pentru laboratoare, pentru catedră, mese de 2 persoane, catedre, mese de calculator, mese de 3 persoane pentru laboratoarele de fizică și chimie. Tot pentru laboratorul de chimie va fi adus un dulap dulap pentru substanțe chimice.

Reamintim că, municipalitatea a anunțat că, din 13 ianuarie, elevii Colegiului de Informatică "Grigore Moisil" se vor întoarce în liceul recent renovat și eficientizat energetic, după ce, o perioadă, au făcut cursurile în corpul de școală de pe strada Cocorului.

Adina Chirvasă