ACUM:
0.00
Transilvania by night
ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

PNL se pregătește de alegeri

Publicat: joi, 23 Ianuarie 2020 , ora 14.58
Sursa foto Facebook - Adrian Veștea
Sursa foto Facebook - Adrian Veștea

Organizația județeană a PNL Brașov și-a întărit echipa în vederea câștigării cât mai multor primării la următoarele alegeri locale.

În acest moment, PNL are 35 de primari în tot județul și va încerca să câștige în mai multe localități considerate fiefuri PSD.

Președintele organizației județene, Adrian Veștea a declarat că sunt vizate localitățile Bran, Ghimbav sau Zărnești precum și comunele Mândra Hoghiz și Ungra:

"Interesul nostru este de a coagula tot ceea ce este pe partea dreaptă. Cred că am ajuns la o maturitate politică foarte serioasă, iar astăzi cred că suntem în măsură să fim cea mai importantă forță politică de pe dreapta și vom face în așa fel încât pe toți cei care astăzi au demonstrat că sunt lideri locali să îi aducem în organizația județeană a PNL, în așa fel încât să scoatem un rezultat categoric pentru a avea atât primar cât și viceprimar în localitățile respective."

În ceea ce privește candidatul la primăria municipiului Brașov, Adrian Veștea a declarat că în acest moment se fac analize interne în partid pentru a găsii candidatul ideal însă nu a vehiculat nici o dată la care va fi anunțat candidatul.

În ceea ce privește funcția de președinte al Consiliului Județean Adrian Veștea și-a axprimat dorința de a candida pentru un nou mandat însă a spus că decizia aparține în integralitate partidului.

Nucu Jalea