ACUM:
14.03
Top 30 Brașov FM (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

La 1 an de emisie, donăm aniversarea noastră pacienților HOSPICE Casa Speranței

Publicat: miercuri, 19 Februarie 2020 , ora 18.35

În 28 februarie, #dăruimradio. Împlinim, pe 1 martie, un an de când emitem pe frecvența 93,3 FM și ne vom dona aniversarea celor de la HOSPICE Casa Speranței. O fundație care, de 28 de ani, oferă, gratuit, servicii paliative pentru pacienți cu boli incurabile. Și tot de atâta timp, sprijină familii deja mult prea încercate. Au fost aproape 34.000 de copii și adulți cu boli incurabile ajutați de cei de la HOSPICE să trăiască fiecare moment în demnitate și fără durere. Crezul HOSPICE – „Prețuim fiecare clipă de viață” – este dus zi de zi mai departe, însă, Fundația, la rândul său, are nevoie de implicarea tuturor brașovenilor.

Radio România Brașov FM a dus mai departe mesajul HOSPICE ori de câte ori a fost nevoie. La ceas aniversar, vrem să facem mai mult. În parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, vă invităm la un concert aniversar și caritabil, în 28 februarie, la Sala Patria. Ne vor fi alături pianiștii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu, Berti Barbera, dar și, în premieră, pe scena Filarmonicii, Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor. 

„Vrem să vă urmăm în primul rând „La mulți ani!” Sunteți, într-adevăr, de un an la înălțime și noi ne bucurăm foarte mult că am găsit mereu sprijin la voi pentru a promova inițiativele din comunitate, valorile comunității brașovene și iată că ați reușit să și luați frâiele în mână și să fiți voi un exemplu de implicare în comunitate.”, a declarat Andreea Țirea, purtător de cuvânt HOSPICE Casa Speranței.

Așadar, vă invităm să ne fiți alături, în 28 februarie! Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Prețul unuia este de 75 de lei. 
Radio România Brașov FM împlinește, în 1 martie, un an de când a avut prima emisie și de când este #mereulaînălțime, pe 93 cu 3 FM.
Adina Chirvasă