ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Investițiile continuă, la Dumbrăvița

Publicat: joi, 5 Martie 2020 , ora 13.38
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Consiliul Local al comunei Dumbrăvița a aprobat buget pe anul acesta în valoare de aproximativ 33 de milioane de lei.

Din această sumă, peste 26 de milioane de lei au fost alocați pentru investiții, iar 12 milioane merg către modernizarea rețelei de canalizare din localitățile Dumbrăvița și Vlădeni.

Lucrările au fost demarate anul trecut, iar până în acest moment stadiul a depășit valoarea de 30%.

În acest an vor începe și lucrări de schimbare a rețelei de apă în cele două localități:

"E o lucrare de care sunt foarte mândru, care era și foarte necesară. Comuna Dumbrăvița are 4000 de locuitori în satul Dumbrăvița și 1100 de locuitori în satul Vlădeni. Am pus și noi co-finanțare, avem o firmă de la București, s-a făcut licitație publică. Lucrările sunt în plină desfășurare. Sunt și chestiile de disconfort, pentru că nu e ușor. Toată comuna Dumbrăvița a fost asfaltată până la momentul acesta. Acuma, e normal, vine țeava, bagi țeava de canalizare , e un disconfort, dar este ceva necesar și benefic pentru comuna Dumbrăvița.", a spus Popa Zahiu, primarul comunei Dumbrăvița.

Anul trecut în comuna Dumbrăvița a fost finalizată și refacerea rețelei de iluminat public, au fost instalate peste 320 de corpuri de iluminat cu led, iar cheltuielile cu iluminatul comunei au scăzut cu peste 60%.

Nucu Jalea