ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Școala lor merită o șansă!

Publicat: miercuri, 18 Noiembrie 2020 , ora 12.26
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

Școala Gimnazială din Augustin e departe de a fi o școală ideală. Clădirile școlare sunt îngrijite, dar au lipsuri pe care le simt și elevii, și dascălii.

Acum, în situația pandemică în care ne aflăm, nevoia de ajutor este și mai mare. Unii au tablete, alții nu. Criza medicală a adăugat un strat suplimentar de provocări la ceea ce înainte era doar criza socială. Școala ideală tocmai a devenit o provocare și mai mare…

Radio România Brașov FM își dorește să-i ajute pe dascălii și copiii din Augustin pentru a avea o școală ideală. Copiii din Augustin merită mai mult pentru că și ei au dreptul la educație. ȘCOALA LOR MERITĂ O ȘANSĂ!

Toți cei care doresc să ofere o șansă Școlii din Augustin și copiilor de acolo pot să îi ajute donând. Copiii au nevoie de dispozitive electronice (telefoane, tablete), profesorii de laptop-uri, stick-uri de internet, care pot constitui și o bază pentru laboratorul de informatică. De asemenea, cărți care să completeze biblioteca școlară, rechizite. În școală mai este nevoie de materiale necesare pentru dotarea laboratoarelor de fizică, biologie, chimie.

Toți cei care doresc să se implice, pot aduce donațiile la sediul Radio România Brașov FM, la adresa: B-dul Mihail Kogălniceanu, nr. 23, Bloc C 7, cam. 401, de luni până duminică.

Adina Chirvasă