ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Municipalitatea caută specialiști pentru comunicarea cu societatea civilă și mediul de afaceri

Publicat: marți, 12 Ianuarie 2021 , ora 19.02
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Primăria recrutează specialiști în relația cu mediul de afaceri, asociațiile profesionale, societatea civilă și în bugetare participativă. Sunt două posturi disponibile, iar procedurile de recrutare au fost lansată astăzi.

Viitorii angajați vor trebui să facă legătura între administrație și societatea civilă, practic. Vor trebui să elaboreze strategii pentru implicarea brașovenilor în proiecte și decizii, să dezvolte programe de voluntariat și programe de practică pentru studenți în cadrul Primărie, coordonarea procesului anual de bugetare participativă al Primăriei, organizarea periodică de dezbateri și consultări publice și altele:

“Am scos la concurs două posturi din cadrul Biroului de Relații și de Inovare Comunitară, birou care va avea ca scop legătura dintre societatea civilă brașoveană, mediul de afaceri, mediul academic și partea administrativă. Îmi pun mari speranțe în acest compartiment din cadrul Primăriei Brașov și vă invit pe toți să contribuiți în a clădi o relație nouă, solidă, între Municipalitate și comunitatea brașoveană”, a spus primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

Pot să participe la concurs cei cu studii superioare în domeniile drept, comunicare sau sociologie, și să aibă 4 ani, respectiv 1 an de vechime în muncă.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 26 ianuarie, iar proba scrisă va avea loc în 4 februarie.

Adina Chirvasă