ACUM:
11.05
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Buletin de știri
Apoi:
12.05
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Sărbătoare în mai multe colegii naționale din județul Brașov

Publicat: sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 , ora 16.36
foto: mesota.ro
foto: mesota.ro

Colegiul Național "Dr. Ioan Meșotă" aniversează astăzi 152 de ani de existență, iar Colegiul Național de Informatică "Grigore Moisil", 83 de ani de la înființare.

Tot astăzi este și praznicul închinat Sfinților Vasile, Grigore și Ioan, cei trei mari dascăli ai lumii și ierarhi, protectorii tuturor școlilor teologice ortodoxe, astfel că cele două seminarii teologice din județul Brașov, "Dumitru Stăniloae" din Brașov și "Constantin Brâncoveanu" din Făgăraș - au organizat la rândul lor evenimente în acord cu momentul de sărbătoare.

Un gând bun pentru cursanții și cadrele didactice din aceste unități școlare este transmis și de inspectorul general prof. Ovidiu Tripșa: "La mulți ani elevilor, părinților, colegilor cadre didactice, personalului auxiliar, prietenilor, absolvenților și, nu în ultimul rând, colegilor care acum sunt pensionari și care au slujit o viață pentru bunul mers al educației în aceste școli. Fiecare școală a punctat acest moment prin manifestări în mediul online. Este de apreciat că nu renunțăm la tradiție!"

La mulți ani și din partea noastră!

citiți și

Colegiul Național de Informatică "Grigore Moisil" Brașov, la ceas aniversar

Camelia Vlad