ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sâmbătă, primul spectacol prezentat în sala Operei. Dacă nu se închide, din nou, instituția pe fondul depășirii incidenței de 3 la mie

Publicat: miercuri, 17 Februarie 2021 , ora 19.17
Sursa foto Opera Brașov
Sursa foto Opera Brașov

„Don Pasquale”, de Gaetano Donizetti. Este spectacolul cu care își așteaptă artiștii Operei Brașov publicul, sâmbătă, în sală, după mai bine de 3 luni de când instituția s-a închis spectatorilor.

Asta dacă nu se decide până atunci închiderea instituțiilor de cultură, dat fiind că municipiul a depășit, deja, incidența de 3 infectări la mia de locuitori.

“Vă invităm la prima reprezentație din sală, cu public, din acest an - opera bufă „Don Pasquale”, de Gaetano Donizetti, din care vă vom prezenta cele mai importante momente. Biletele s-au pus în vânzare deja, de luni, atât online, cât și la casieria Operei și vă invităm să vă grăbiți, pentru că nu mai sunt decât foarte puține bilete disponibile”, a spus purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma.

Prețul biletelor este de 30 de lei, iar locuri în sală sunt disponibile doar 110.

„Don Pasquale” este considerată o capodoperă a genului, fiind cea mai populară dintre cele 66 de lucrări ale lui Donizetti, precum și una dintre cele mai populare opere comice italiene.

Adina Chirvasă