ACUM:
9.05
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Tombolă organizată la Muzeul de Artă

Publicat: vineri, 19 Februarie 2021 , ora 15.39

O cană, un suport de telefon sau o mască, personalizate cu capadopere ale artei universale. Pe lângă un catalog al expoziției. Sunt puse la bătaie în cadrul tombolei de la Muzeul de Artă, organizată în cadrul expoziției "Great Artists of the World. Expoziție de grafică europeană - Colecția av. George Șerban".

Încă le puteți câștiga. Și asta pentru că termenul tombolei, care ar fi trebuit să se încheie în decembrie 2020, a fost prelungit până în martie.

,,Vizitatorii muzeului trebuie să facă un lucru foarte simplu: să își facă un selfie în expoziție și apoi să posteze pe pagina lor de Facebook și să ne trimită pe adresa muzeului - muzeuldeartabrasov@gmail.com - link-ul către pagina lor de Facebok pentru a se înscrie la tombolă. Câștigătorii vor fi anunțați după închiderea expoziției, în data de 8 martie, după extragere'' a explicat managerul instituției, Radu Popica.


Muzeul de Artă rămâne deschis publicului, chiar dacă municipiul a intrat în scenariul roșu, din cauza depășirii incidenței de 3 infectări la mia de locuitori. Asta pentru că muzeele sunt exceptate de la închidere, în cazul depășirii pragului de 3 la mie.

Astfel, dacă nu ați văzut expoziția "Great Artists of the World" mai aveți timp până în 6 martie. Veți vedea grafică semnată de mari artiști, precum Picasso, Klimt sau Dali.

Din a doua parte a lunii martie, Muzeul deschide o nouă expoziție, de această dată științifică, dedicate formării Lunii.

Adina Chirvasă