ACUM:
20.00
Rockada
Urmează:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primul târg de joburi din acest an, la Brașov

Publicat: joi, 17 Iunie 2021 , ora 9.16
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați în perioada 23 - 24 iunie la ITC Brasov, unde va avea loc cel mai mare târg de locuri de muncă din acest an, nu online, ci fizic.


Organizatorii anunță că peste 60 de companii vin cu oferte în diferite domenii de activitate.


De asemenea, la acest târg de joburi, multe firme ar putea angaja elevi din anii terminali din liceele și școlile profesionale cu profil tehnologic din judetul Brașov. Acești elevi fac parte din grupul țintă a 3 proiecte de finanțare susținute financiar prin Programul Capital Uman 2014-2020.


Organizatorii au anunțat că, în urma promovării evenimentului prin diverse canale media, la eveniment se vor prezenta și candidați atât din mediul rural cât și urban, interesați de găsirea sau schimbarea locului de muncă, în toate domeniile de activitate, vizând poziții de începători (Entry Level) până la cele care necesită experiență (Top Management).

Camelia Vlad