ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Semafor la intersecția 13 Decembrie cu Pictor Luchian

Publicat: miercuri, 23 Iunie 2021 , ora 16.24
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
De azi, la intersecția de pe strada 13 Decembrie cu Pictor Luchian, treci strada doar la lumina verde a semaforului.


Aici funcționează deja semaforul instalat de municipalitate, al 5-lea în cadrul programului de creștere a siguranței cetățenilor la trecerile de pietoni.


Atenționăm pe această cale șoferii să fie atenți pentru că acesta deja este funcțional. A fost o perioadă în care a funcționat pe galben intermitent. Totodată, am ajuns la aproape 20 de treceri pentru pietoni iluminate suplimentar și vom continua cu acest program”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Sebastian Rusu.

Toate trecerile de pietoni sunt echipate cu buton de “cerere traversare pentru pietoni”, în așa fel încât traficul auto și cel pietonal să fie optimizate în zona respectivă și să țină cont de necesarul de traversare.


Reamintim că în prima etapă a acestui program sunt incluse pentru semaforizare 8 treceri de pietoni și iluminate suplimentar 29.

Adina Chirvasă