ACUM:
7.00
Radiojurnal Radio România

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

2 persoane în custodia poliției, după o șicanare în trafic pe drumul dintre Brașov și Bran

Publicat: sâmbătă, 3 Iulie 2021 , ora 13.12

Drumul dintre Brașov și Bran a fost scena unei confruntări între doi șoferi, ca în filme, încheiată cu o amenințare cu arma.

În momentul în care a văzut că persoana cu care se șicanase în trafic a scos pe geam o armă, celalalt șofer a renunțat și a anunțat poliția.

“La data de 02 iulie 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe tronsonul de drum cuprins între municipiul Brașov și Stațiunea Bran din județul Brașov ar fi avut loc o șicanare în trafic între două autovehicule, iar unul dintre cei doi conducători auto ar fi scos pe geamul autovehiculului, un obiect, ce ar fi prezentat caracteristicile unei arme”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, agent principal Nadia Olaru.

În urma sesizării au fost instituite filtre rutiere formate din polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov, Poliției Stațiunii Bran și Poliției Orașului Zărnești, în vederea depistării și identificării șoferului care s-a folosit de armă pentru intimidarea celuilalt participant la trafic.

“Polițiștii au depistat și identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani din orașul Zărnești, județul Brașov, iar asupra acestuia a fost găsită o  replică de armă de tip airsoft. În urma incidentului nu au rezultat victime omenești și nici pagube materiale. Persoanele implicate sunt în custodia polițiștilor în vederea audierii, stabilirii și clarificării stării de fapt și dispunerea măsurilor legale”, a adăugat Nadia Olaru.

Sorin Țârcă