ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov aduce stranieri din KHL

Publicat: luni, 16 August 2021 , ora 13.45
foto: Corona Wolves Brasov
foto: Corona Wolves Brasov

Al doilea jucător străin care se alătură echipei Corona Brașov Wolves pentru următorul sezon este un fost câștigător al "Gagarin Cup" (KHL): fundașul Denis Osipov.

Denis Osipov, în vârstă de 34 de ani, născut la Moscova, este un fundaș foarte experimentat, cu 430 de meciuri în KHL/Rusia, fost câștigător al KHL si care a petrecut ultimele 10 sezoane evoluând doar în puternica ligă profesionistă rusă. În ultimele zece sezoane a evoluat doar în KHL, îmbrăcând tricoul unor echipe precum Avtomobilist Ekaterinburg, Admiral Vladivostok (unde a fost "asistentul căpitanului"), Metallurg Magnitogorsk, Lokomotiv Yaroslavl, Dinamo Minsk și Kunlun Red Star, remarcându-se ca un apărător foarte dedicat, cu un deosebit spirit de sacrificiu, cu un plasament foarte bun și cu un joc foarte exact în situațiile de "Penalty-Killing".

Dorin Dușa