ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Poezii pe șase corzi, la Bastionul Țesătorilor

Publicat: miercuri, 18 August 2021 , ora 10.13

Bastionul Țesătorilor din Brașov va fi gazda unui eveniment deosebit, vineri (20 august 2021), ora 18.00, organizat de Biblioteca Județeană Geoge Barițiu.   

„Poezii pe șase corzi” este un eveniment de promovare a poeziei cântate, aducând în atenție nume valoroase precum Matei Vișniec, George Coșbuc, Ion Minulescu, dar nu numai, pe muzica semnată Silvan Stâncel.

„Artist desăvârșit, chitarist remarcabil, poet, compozitor și interpret vocal, Silvan Stâncel va încânta publicul încă de la primele acorduri de chitară, exprimând dragostea pentru poezie prin muzica semnată de artist. Alături de acest act inedit, Diana Cristea, artist plastic, transpune pe pânză viziunea inspirată de versurile cântecelor, în cadrul unui moment de live painting completat de prezentarea expoziției de pictură «Culori de poezie»”, se arată într-un comunicat al bibliotecii județene din Brașov.

Eveniment cu intrare liberă.

Camelia Vlad