ACUM:
9.05
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Elevii se pregătesc de școală la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România (AUDIO)

Publicat: joi, 26 August 2021 , ora 14.26
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Cei mici au fost și ei entuziasmați de ceea ce au găsit la târgul de carte

Au mai rămas aproape 3 săptămâni până la începutul anului școlar, iar părinții sunt tot mai interesați de cărți care să-i ajute pe cei mici să înțeleagă mai bine unele discipline.


Oferta educațională este variată la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, care are loc în aceste zile, în Piața Sfatului din Brașov. În ciuda vremii ploioase, standurile cu cărți pentru elevi au fost la mare căutare.

“Am consultat, sunt foarte multe caiete pentru clasa ajutătoare, pentru că fetița mea are 6 ani și o să înceapă clasa pregătitoare. Ne-am uitat la niște caiete și mi-au plăcut și cele de dezvoltare personală pentru mine și cele care te învață să mănânci sănătos, să scapi de dependențe”, ne-a spus o mamă.

“În mod special ceva pentru alfabet, despre scris că el începe grupa zero și asta mă interesează. Sunt foarte ok ca preț, accesibil pentru toate buzunarele”, a adăugat un părinte.


Cei mici au fost și ei entuziasmați de ceea ce au găsit la târgul de carte:

“Am văzut undeva ceva carte cu roboți și tot felul te învățau multe lucruri, de tot felul de lucruri, cum să construiești robot la școală”, ne-a spus o fetiță (audio atașat).

Părinții au avut de unde alege pentru a completa biblioteca micuților înainte de debutul noului an școlar. Expozantul Gabriel Sturzeanu ne-a prezentat oferta editurii pe care o reprezintă:

“Participăm la Târgul de Carte Gaudeamus Brașov cu oferta de carte educațională, literatură pentru copii și adolescenți, ficțiune și non-ficțiune. Suntem plăcut surprinși de numărul mare de vizitatori, iar pentru aceștia avem reduceri de preț cuprinse între 25% și 50%”, a precizat Gabriel Sturzeanu.


Prețurile la cărțile pentru elevi sunt cuprinse între 20 și 100 de lei.

Mai multe informații despre Târgul de Carte din Piața Sfatului, aici: Târgul de Carte Gaudeamus Radio România


Radio România Brașov FM