ACUM:
9.05
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Zonă destinată jocurilor, la Târgul Gaudeamus Radio România

Publicat: joi, 26 August 2021 , ora 18.52
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

În cea de-a doua zi a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, părinții prezenți la standuri au avut parte de o surpriză plăcută. În timp ce și-au căutat cărțile favorite, aceștia au putut să își lase copiii într-o zonă special destinată celor mici, cu jocuri care dezvoltă imaginația și creativitatea.


Micuții pot petrece timpul aici fără ca, ulterior, părinții să fie nevoiți să cumpere jocurile.

Este o idee foarte bună. De exemplu el a rămas aici și eu am putut să mă uit în liniște pe la toate celelalte standuri”, ne-a spus o mămică.


„E foarte interesant, este o inițiativă drăguță față de târgurile clasice”, a precizat alt părinte.


Ce jocuri găsesc copiii la standul conceput special pentru ei ne-a spus chiar managerul acestui proiect, Valentin Mihai:

Este un concept de promovare a educației prin joacă. Adică ce se întâmplă la noi? Avem foarte multe jocuri, de logică, pentru toate vârstele, de la un an în sus, de construcție, cu piese magnetice, pentru dezvoltarea dexterității motrice, spațiale, continuând cu jocuri pentru 3,4,5 ani, inclusiv adolescenți, adulți, care dezvoltă anumite abilități”, a explicat Valentin Mihai.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România continuă și astăzi.


Pe lângă ofertele tentante ale celor 30 de edituri, care au mii de volume pe rafturi, în această seară, de la ora 17.30, este programată și lansarea volumului colectiv: „NOIR de Brașov, 10 povestiri reunite" de Tony Mott și Bogdan Hrib.

Radio România Brașov FM