ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Trubadurul”, sâmbătă, la Opera Brașov

Publicat: marți, 19 Octombrie 2021 , ora 14.00
Sursa foto: Opera Brașov
Sursa foto: Opera Brașov

Melomanii sunt așteptați, sâmbătă, de la 18.30, în Sala Operei, la „Trubadurul”, a doua capodoperă verdiană din ceea ce este cunoscut ca „trilogia populară”.

Cu o intrigă destul de complicată, spectacolul, prin excelență unul romantic, se bucură de aprecierea publicului din întreaga lume.


"«Trubadurul», cea de-a doua operă din trilogia verdiană - «Rigoletto», «Il Trovatore», «La Traviata» - numită și «trilogia populară», continuă să impresioneze publicul din marile săli de operă ale lumii și astăzi, la fel ca în trecerea celor 168 de ani de la premieră. În distribuție, îi regăsim pe soliștii: Anda Pop, Răzvan Săraru – invitat de la Teatrul Național de Operă și Balet «Oleg Danovski» din Constanța, Alexandru Aghenie, Carmen Topciu, Dan Popescu, Sonia Hazarian, Mugurel Oancea”, a spus purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma.Prețul biletelor este de 30 sau 50 de lei, în funcție de locul din sală. Accesul la spectacol se face conform reglementărilor legale în vigoare.

Adina Chirvasă