ACUM:
11.05
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Buletin de știri
Apoi:
12.05
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Colegiul Național „Andrei Șaguna”, la ceas aniversar

Publicat: luni, 29 Noiembrie 2021 , ora 18.09
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Șaguniști de ieri și de azi și-au sărbătorit patronul spiritual, pe Sfântul Andrei, cu o zi în avans.

Date fiind condițiile pandemice, aniversarea a putut fi urmărită doar online, după cum a precizat, la emisiunea „Pulsul Zilei”, de la Radio România Brașov FM, directorul Colegiului Național „Andrei Șaguna”, prof. Cezar Boghici.

„Elevii și profesorii s-au bazat, anul acesta, ca și anul trecut, date fiind condițiile pandemice, pe contribuția deosebită a copiilor de la Tele AS. Noi avem o televiziune proprie, realizată integral de către elevii noștri. S-a realizat un montaj din filmele care prezintă activitatea de peste an a colegiului, un fel de celebrare a excelenței dobândite în rezultatele noastre de peste an”,
a spus prof. Cezar Boghici.

„Pepinieră” de olimpici, Colegiul Național pregătește tineri care devin adversari redutabili în orice concurs ar alege să intre și pe care sigur și-l adjudecă. Cu multă muncă, pasiune și ceva în plus.

„În primul rând, istoria și prestigiul școlii ne obligă pe toți, tradițiile școlii, educația de înaltă clasă de aici și, bineînțeles, rezultatele garantate dintotdeauna de la Șaguna”
, a adăugat directorul Cezar Boghici.

În acest an, Colegiul Național „Andrei Șaguna” marchează și 171 de ani de la înființarea uneia dintre primele școli române din Transilvania.

Adina Chirvasă