ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Obiectele pierdute prin autobuze pot fi revendicate de la sediul RATBV

Publicat: luni, 27 Decembrie 2021 , ora 16.31
Sursa foto: Facebook / RATBV
Sursa foto: Facebook / RATBV
Dacă v-ați uitat buletinul, hanoracul, umbrela sau ghiozdanul în autobuz, în ultima perioadă, uitați-vă și pe pagina de Facebook a RAT Brașov.


Reprezentanții Societății au postat mai multe imagini cu obiectele găsite de brașoveni sau direct de către șoferi, care au fost duse la sediul instituției, din strada Hărmanului.


Începând de mâine și până joia viitoare, pe 6 ianuarie 2022, în fiecare zi lucrătoare între orele 8.00 și 16.00 aceste bunuri pot fi ridicate de la sediul societății de pe strada Hărmanului nr. 49 - Serviciul Relații Clienți. Bunurile vor fi returnate doar după ce ne asigurăm că persoana care revendică un bun este proprietarul acestuia. Ulterior, bunurile nerevendicate vor fi predate poliției”, a spus purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

Între altele, în autobuze, brașovenii au mai uitat portofele, telefoane, sacoșe cu acte medicale, cu haine sau cu încălțăminte.

Adina Chirvasă