ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se caută recenzori. Înscrieri până pe 28 februarie

Publicat: miercuri, 9 Februarie 2022 , ora 14.36
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Direcția de Statistică este în căutare de recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor, care va avea loc în acest an. Potrivit reprezentanților instituției, este necesară recrutarea 265 de persoane pentru recenzarea față în față și a 11 persoane pentru autorecenzarea asistată.

Pentru fiecare chestionar completat, recenzorul va primi 7 lei/recenzare persoană și 3,5 lei pentru recenzarea locuinței.

Activitatea se va desfășura astfel:

  • 14 martie -15 mai 2022: Autorecenzare asistată în sedii prestabilite;

  • 16 mai - 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri față în față în gospodării (cu ajutorul tabletelor).

Cei interesați trebuie să știe, însă, că trebuie să fie dispuși să lucreze după-amiaza și în zilele de sâmbătă și duminică.

Condițiile minime pentru înscriere sunt: studii medii și abilități de operare a unei tablete electronice, iar înscrierile se pot face până la data de 28 februarie, aici: înscrieri.

Radio România Brașov FM