ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

O brașoveancă este singura româncă din staff-ul Festivalului Sanremo

Publicat: miercuri, 5 Februarie 2020 , ora 14.02
Sursa foto Aura Anghel
Sursa foto Aura Anghel

O brașoveancă este singura româncă din staff-ul Festivalului Sanremo.

Cu aproape 20 ani experiență în Italia, în domeniul consultanței de imagine, anul acesta, Aura Anghel face parte pentru a șasea oară din echipa selectată de organizatori pentru a transforma participanții și vedetele de la Sanremo în adevărate staruri internaționale.

Aura Anghel este președintele singurei academii de fashion din România, situată la Brașov. A lucrat pentru zeci de producții italiene de film, televiziune sau festivaluri, iar prin mâna ei au trecut vedete din toată lumea, printre care Nicole Kidman și Eros Ramazzotti. 

Da, emoțiile sunt la cote maxime acolo. Eu lucrez la backstage-uri importante, la cele mai importante prezentări de moda din Italia, la filme, la o grămadă de backstage-uri, însă emoțiile de la Sanremo sunt unice. Într-adevăr, scena de la festival este una dintre cele mai importante scene din Italia., a precizat Aura Anghel pentru Radio România Brașov FM.

De-a lungul timpului, festivalul de la Sanremo a fost o adevărată rampă de lansare pentru nume mari precum Andrea Bocelli, Laura Pausini sau Eros Ramazzotti. 

Bianca Bucă